EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN!

Airconditioning – Zonnepanelen

AIRCONDITIONING

In hete zomermaanden genieten van de koelte is niet langer een luxe.

Wist u trouwens dat onze airconditioningtoestellen meer doen dan alleen maar de lucht koelen?

De installatie kan eveneens verwarmen en filtert de lucht namelijk ook van allerlei onzuiverheden zoals ultrafijne stofdeeltjes.

Boven op de koeling, verwarming en luchtfiltering onttrekt het toestel ook vocht aan de lucht. De kwaliteit van de ingeademde lucht gaat er met een airco gevoelig op vooruit.

Wij plaatsen airconditioning zowel in kantoorgebouwen als bij u thuis.

Het comfort in uw huis of werkplek is zeer belangrijk want u brengt er immers veel van uw tijd door.

De systemen die wij installeren kunnen meerdere ruimtes tegelijk aan en zijn energiezuinig. Ze dragen allemaal een A-label.

Ook voor uw renovatie kan u bij ons terecht. Vervang uw oude elektrische verwarming zoals accumulatie kachels in een gloed nieuw aircosysteem met een modern design.

Wij zorgen voor een optimaal klimaat met een uitstekende service en onderhoud daarbovenop. 

ZONNEPANELEN

Wist u dat de elektriciteitsprijzen afgelopen 8 jaar bijna zijn verdubbeld en wenst u ook een optimaal energie-rendement? Kies dan voor zonnepanelen.

Zowel op vlak van werking, opbrengst, beperkt onderhoud en beperkte na-service is dit met voorsprong de meest gunstige oplossing voor de steeds stijgende energierekening.

Met fotovoltaïsche cellen kunnen we de energie die zon biedt, omzetten in elektriciteit. Dit noemen we dan groene stroom.

Na een bezoek bij je thuis voor een technische analyse van de mogelijkheden, ontvang je een totaalprijs voor je volledige installatie.

Wij installeren zonnepanelen op uw plat of schuin dak, tuinhuis, garage of constructie in uw tuin.